WAT DOEN WIJ?

Je kunt ons kennen van verschillende in- en outdoor events in ’s-Hertogenbosch. Jaarlijks organiseren wij koningsdag Oranjekade Festival op de Tramkade in ’s-Hertogenbosch. Ook werken we voor verschillende opdrachtgevers; Verkadefabriek, Orangerie, Willem Twee Poppodium, Kunstnacht, Koninkrijk van Muziek, P79, Rauwkost Festival, Hoge Bomen Festival. 

Door deze variatie aan opdrachten in en rondom het Bossche culturele landschap hebben wij een goed netwerk weten op te bouwen en zijn we lokaal erg betrokken. Door de jaren heen hebben wij de markt goed leren kennen en volgen we de trends op de voet. Deze kennis worden doelgericht toegepast en ingezet bij de projecten waar wij onderdeel van zijn.

 

Van Zuid Event is enorm trots op de projecten die zijn ontwikkeld. Eigen producties maar ook projecten van derden waar een bijdrage aan is geleverd. Om een beter beeld te krijgen over Van Zuid Events hebben we er hier de belangrijkste op een rij gezet. Bekijk onze producten hieronder: 

 

PRODUCTEN

 

LINE-UPS

Van Zuid Events heeft na jaren verschillende evenementen, festivals, maar ook kleinere feestjes op zijn naam staan. Een festival of feest kan natuurlijk niet zonder muziek! Van Zuid Events weet jouw evenement of feest optimaal muzikaal te ondersteunen, door de goede relaties met verschillende boekingskantoren en een uitgebreid netwerk van lokaal tot nationaal bekende dj's. 

Bekende namen waar Van Zuid Events mee heeft samengewerkt zijn: 

Fresku, Eric de Man, Nympho, Egbert (Live), Bokoesam, Nuno Dos Santos, Yung Felix, Tunnelvisions, Lövestad, Joost Klein, Benny Rodrigues en De Sluwe Vos.

 

HOSTEN AREAS

We hebben verschillende concepten in ons portfolio, waar we trots op zijn! Het is mogelijk om onderstaande concepten volledig te boeken of een gedeelte ervan. Neem contact op voor meer informatie. Bekijk hieronder het overzicht van de concepten:

 

Spatial

Techno en House collectief. Bekend in Den Bosch en omgeving vanwege zijn pure sounds. Het Spatial-concept is voor zowel outdoor events als indoor events toe te passen. Naast een tweetal outdoor events is Spatial indoor georganiseerd in o.a. de Verkadefabriek, Willem Twee Poppodium en P79. Het concept is ook gehost op festivals als Smèrrig en Landa Gucha. Meer info? Klik hier.

Silent Disco Circus 

Silent Disco Circus is een compleet feestconcept! In het Silent Disco Circus komt de bezoeker binnen en krijgt een koptelefoon aangereikt. Deze koptelefoon heeft drie kanalen met verschillende muziek. De bezoeker kan dus kiezen welke muziek hij wil horen. Mag je niet veel herrie maken in het pand? Dan kan dit wel eens de uitkomst zijn voor jouw evenement!. Meer info? Klik hier

Love me Tinder

It’s a Match! Elke editie word Dawn Panty gematched aan een nieuwe DJ. Dancehall sounds is waar Love me Tinder voor staat. Dansen met het zonnetje in je bol. Meer info? Klik hier​.

Bring it Back Now

Tja, de tijd kunnen we niet terug draaien ook al zouden we willen. Vroeger was alles beter. Nou de muziek in elk geval wel. Met Bring it Back Now haal je het meest veelzijdige concept in huis. We bouwen de avond op als tijdreis. Stap mee in en begeef jezelf weer in de 80s en 90s. Meer info? Klik hier.

Big heroes of the Zeroes 

Een decennium dat ons aan het hart gaat. De gouden muzikale jaren van 2000 tot 2010 hebben grote artiesten kneuters van muziek gemaakt. Voor ons de grote helden van het decennium. Gegarandeerd hoor je hits van Daft Punk, Groove Armada, Justice, The Prodigy, Fatboy Slim, Faithless en The Chemical Brothers. Meer info? Klik hier.

 

PROMOTIES

Het valt niet mee om op te vallen in een medialandschap waarin iedereen elkaar probeert te overschreeuwen. Een juiste manier van promotie en inzet van de marketing mix is van belang. 

 

Van Zuid Events is vanaf 2009 bezig met het promoten van zowel kleine als grote evenementen. Van Zuid heeft ervaring op marketingvlak en zet zowel offline- als online promotie-campagnes op om de juiste doelgroep(en) te bereiken. Weten wat we voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

 

CREATIEVE PROGRAMMA'S

Bij Van Zuid Events houden we de fun-factor hoog. We denken niet in hokjes en zijn vindingrijk om bij elk evenement verassende elementen toe te voegen. Wat je ook zoekt, wij kunnen het voor je regelen, van Photo Booth tot verkleedhoek. Je kan het zo gek niet bedenken of we gaan het voor je regelen! 

Afgelopen jaar hebben wij een originele mini-area ontwikkeld: 'de Slow Dance area'. Meer daar over lees je hier

PRODUCTIES

 

Van Zuid Events zet samen met jouw de stip op de horizon. Samen werken we aan het bereiken van het einddoel: Een geslaagd evenement!  Van Zuid Events heeft veel ervaring met het uitvoeren van (eigen) producties. Hierdoor hebben we veel ervaring met het maken van draaiboeken, plattegronden, technische tekeningen, podiumbouw, licht- en geluidstechniek, eigenlijk alles wat nodig is om jouw idee om te zetten van concept naar een volledige productie. Om de evenementen te realiseren wordt de hulp van bekende partners ingeschakeld, van podiumbouw tot technische ondersteuning bij licht- en geluidsvoorzieningen. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij jouw productie(s)? Neem dan contact met ons op!

 

VEILIGHEID

De evenementenbranche in Nederland is voortdurend in beweging. Zo zijn er veel veranderingen op het gebied van wet en regelgeving. Van Zuid Events is op de hoogte van deze wetten en regels en kan deze  bewaken in het proces naar een evenement toe en tijdens de uitvoering van het evenement.

 

Veiligheid is belangrijk! Niets is zo belangrijk bij een evenement dan dat  de bezoeker zich veilig voelt. Van vergunningen tot beveiliging, Interesse? Kom langs voor een kop koffie!